WERKGEVER

Added Value

Barrett & Young biedt een toegevoegde waarde voor uw bedrijf omwille van een sterk uitgebreid netwerk aan kandidaten alsook onze uitgebreide ervaring binnen HR & Recruitment. Daarnaast is onze grootste added value de professionals die worden ingezet tijdens het selectieproces van de kandidaten. Professionals zijn onafhankelijke personen, die actief zijn op de arbeidsmarkt met minimaal 10 jaar ervaring binnen het gevraagde vakdomein van de vacature.

Professionals testen, door middel van gerichte vragen, de kennis en ervaring van de kandidaten tijdens een face-to-face interview. Op deze manier bent u zeker of de kandidaat de juiste kwalificaties heeft voor de functie. Vervolgens krijgt u een overzicht van hoe de kandidaat scoort op de door jullie gewenste competenties. 

Uw voordeel:
- U krijgt kwaliteitsvolle kandidaten voorgesteld die effectief de juiste competenties hebben voor de functie!
- U spaart tijd & geld uit omdat u de juiste kandidaten interviewt die geschikt zijn voor de functie!

Services

Permanente Aanwerving

 Op zoek naar permanente oplossing? 
Geen probleem!
Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van kandidaten, binnen supply chain | logistiek | procurement én engineering, die u vast kan aanwerven.

Detachering

Op zoek naar een tijdelijke oplossing? 
Geen probleem! 
Wij helpen u graag met het matchen van één van onze supply chain en engineering consultants met uw tijdelijk project.

Interim Management

Op zoek naar een interim manager?
Geen probleem!
Wij beschikken over een sterk netwerk aan interim managers en freelancers binnen supply chain | logistiek | procurement én engineering .